Concurs Exclusiv pentru Pirații Noștri - "Premiem Fidelitatea"! ⯑‍☠

Ahoy, pirați de Marea Neagră!

Ați fost oaspeți la hotelul nostru? V-ați aventurat deja prin apele și camerele noastre tematice? Acum este momentul să vă arătăm recunoștința noastră! Participați la concursul nostru fotografic "Premiem Fidelitatea" și câștigați un sejur de 2 nopți!

Cum participați?

Demonstrați-ne că sunteți pirați adevărați și arătați-ne o poză din aventurile voastre de la hotel, piscină, restaurant sau plaja piraților!

Trimiteți-ne fotografia voastră într-o conversație privată pe Messenger pe pagina noastră de Facebook!

În a cincea zi, de astăzi începând, vom examina cu atenție tot ce ne-ați trimis și le vom afișa pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/PiratesResort/.

Până la data de 29 decembrie, convingeți-vă amicii să susțină fotografia voastră cu "like-uri".

Fotografia care acumulează cele mai multe "like-uri" va fi desemnată câștigătoare.

Marele câștigător va fi anunțat în data de 31 decembrie.

Mulțumim tuturor aventurierilor care ne-au trecut pragul. Arătați-le tuturor lumea prin ochii unui pirat adevărat!

 

Citește regulamentul concursului în întregime mai jos:

REGULAMENT CAMPANIE PIRATES RESORT - DECEMBRIE 2023

„Premiem Fidelitatea“

1. Organizator

Organizatorul concursului "Premiem Fidelitatea" este Pirates Resort, prin compania Noy Business Tranzactions S.R.L. (denumita în continuare „Organizator”) cu sediul în Galați, com. Vânători, str. Foltanul, nr. 1C, înregistrată la Reg. Comerțului sub nr. J17/2444/1994, CUI RO 6266134, adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ;

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile în România.

2. Locul de desfășurare a concursului

Concursul este organizat pe tot cuprinsul României și se desfășoară pe pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/PiratesResort/

3. Perioada de desfășurare a concursului

- Concursul „Pirates Resort Best Foto” începe pe 15 decembrie 2023 și se încheie pe 29 decembrie 2023, ora 24:00.

Rezultatele se vor afișa pe data de 31 decembrie 2023, cel târziu la ora 20:00 pe pagina de Facebook

Pirates Resort https://www.facebook.com/PiratesResort/. De asemenea, câștigătorul va primi un mesaj de înștiințare din

partea Pirates Resort.

4. Desfășurare concurs

4.1. Prezentare Generala

- Concursul "Premiem Fidelitatea" este organizat de Pirates Resort. Scopul concursului

este de a recompensa și a recunoaște creativitatea vizitatorilor noștri prin intermediul fotografiei.

- Participarea la acest concurs presupune acceptarea integrală și necondiționată a prezentului regulament.

4.2. Condiții de Participare

-Pentru a putea participa la concurs, este obligatoriu ca fiecare concurent să fi efectuat cel puțin o rezervare și să fi realizat un sejur la Pirates Resort înainte de data de start a concursului.

- Participanții sunt invitați să trimită fotografii ce reflectă experiența lor la Pirates Resort, în diverse contexte cum ar fi cazarea, facilitățile de recreere, spațiile de alimentație publică sau zonele de relaxare.

- Fotografiile trebuiesc trimise prin intermediul mesageriei private a paginii oficiale de Facebook a Pirates Resort în termen de 5 zile de la data inițierii concursului, in perioada: 15 Decembrie 2023 – 19 Decembrie 2023, ora 24:00;

4.3. Condiții de Eligibilitate

- Comisia de jurizare va evalua fotografiile în ziua a cincea, pe data de 20 Decembrie 2023, după încheierea perioadei de înscriere, selectându-le pe cele care îndeplinesc Conditiile de Participare, pentru afișarea publică, și le va afișa pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/PiratesResort/;

4.4. Procesul de Jurizare și Votare

- Participanții sunt încurajați să obțină susținerea publicului, a prietenilor, prin acumularea de "like-uri" la fotografia postată, până la data limită de 29 decembrie 2023, ora 24:00

- Determinarea Câștigătorului: Fotografia care înregistrează cel mai mare număr de "like-uri" va fi declarată câștigătoare.

4.5. Premiul

- Câștigătorul va beneficia de 2 nopți de cazare, in weekend, in sezonul 2024;

- Identitatea câștigătorului va fi dezvăluită pe data de 31 decembrie 2023, cel târziu la ora 20:00, iar data sejurului va fi specificat ulterior.

5. Clauze Finale

5.1. Pirates Resort își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile concursului fără notificare prealabilă, în conformitate cu legislația și reglementările în vigoare.

5.2. Prin participarea la acest concurs, fiecare participant își exprimă acordul pentru utilizarea fotografiilor în scopuri publicitare, fără compensații suplimentare.

Notă: Acest regulament este supus legilor și reglementărilor locale. Orice situație neprevăzută în acest regulament va fi soluționată în spiritul bunelor practici și al fair-play-ului.”

 

Vă mulțumim că ați ales Pirates Resort!